Satin Paint

Satin Paint Annie Sloan

Το SATIN PAINT της Annie Sloan είναι ένα χρώμα για μεταλλικές και ξύλινες εσωτερικές επιφάνειες, για κάσες για κουφώματα για πόρτες για πορτάκια κουζίνας και συμπληρώνει το Wall Paint χρώμα τοίχου της Annie Sloan, η απαλή του γυαλάδα το διαφοροποιεί από το χρώμα κιμωλίας της Annie Sloan και δεν χρειάζεται βερνίκι η κερί για προστασία

Pure

Satin Paint

 Annie Sloan Satin Paint “Pure”  ένα αληθινό, καθαρό, άχρωμο λευκό που περιέχει μόνο λευκές χρωστικές. Ζωντανό στην αυθεντικότητά του, αλλά χωρίς καθόλου την ψυχρότητα ενός «λαμπερού» λευκού 

750ml

Old White

Satin Paint

 Annie Sloan Satin Paint “Old White” ένα απαλό λευκό με έντονο χαρακτήρα . Είναι η απόχρωση του Chalk Paint με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Εμπνευσμένο από το χρώμα της εκλεπτυσμένης κιμωλίας, ένα κλασικό, ευέλικτο λευκό,  ψυχρού τόνου  .

750ml

Original

Satin Paint

Annie Sloan Satin Paint “Original”  το πιο ζεστό από τα λευκά , επιεικώς κρεμώδες, ταιριάζει ιδιαίτερα με το Old Ochre κ με τοCarnaby Yellow  . Χρησιμοποιήστε το σε δωμάτια με ελαχιστο φυσικό φως για να προσδώσετε επιπλέον ζεστασιά.

750ml

Canvas

Satin Paint

Annie Sloan Satin Paint “Canvas” ενα όμορφο μπεζ-λευκό, είναι οργανικό ουδέτερο χρώμα σε απόχρωση στόκου. Είναι εμπνευσμένο από την ανάμειξη ακατέργαστης χρωστικής ουσίας κεχριμπαριού με λευκες χρωστικες .Κάνει αντίθεση και μπορει να δώσει μέγιστη απόδοση αν το συνδυάσετε με έντονες και φωτεινές αποχρώσεις.

750ml

Chicago Grey Satin Paint

Annie Sloan Satin Paint “Chicago Grey” ένα κομψό γκρι με μπλε αποχρώσεις να δίνουν σε αυτό το κλασικό γκρι ,ένα καθαρό αρχιτεκτονικό πλεονέκτημα, ιδιαίτερα καλό για σοβατεπί και για φρεζαρίσματα δίνει μια μοντέρνα καθαρή αίσθηση στον χώρο.

750ml

French Linen Satin Paint

 Annie Sloan Satin Paint “French Linen” ένα γεμάτο σώμα, .ζεστό γκρι. Ευέλικτο γκρι με διακριτικές καφέ αποχρώσεις, γνωστό και ως “greige” και εμπνευσμένο από γουσταβιανούς και κλασικούς αγροτικούς  γαλλικούς εσωτερικούς χώρους.
750ml

Graphite

Satin Paint

Annie Sloan Satin PainGraphite” Μια διαχρονικά δημοφιλής απόχρωση εσωτερικών χώρων. Ένα σκούρο γκρι στο χρώμα των σχολικών πινάκων κιμωλίας. Εμπνευσμένο από μολύβι σχεδίασης με γραφίτη, το βάθος  χρώματος με την σαγηνευτική λάμψη του θα αναδείξουν υπέροχα άλλα χρώματα.
 750ml

Athenian Black Satin Paint

 Annie Sloan Satin Paint “Αthenian Black”  ένα τέλεια γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Ιδανικό για μονόχρωμια  στα ντουλάπια της κουζίνας και για να κάνετε αντίθεση με άλλα χρώματα. Η απόχρωση του αυτή εμπνεύστηκε από τις φιγούρες των μελανόμορφων αγγείων που ζωγραφίστηκαν στην αρχαία Ελλάδα .
750ml

Oxford Navy Satin Paint

 Annie Sloan Satin Paint “Oxford Navy”  ένα μπλε ναυτικό ,δυνατό, όμορφο, κλασικό χρώμα. Φέρνει πλούτο και πολυτέλεια στο χώρο .  Εμπνευσμένο από τις βαφές indigo blue οι οποίες  χρησιμοποιούνται σε παραδοσιακά ινδικά υφάσματα και απο το μπλε μελάνι των στυλό των μελετητών και φοιτητών της Οξφόρδης.
750ml

Cotswold Green Satin Paint

 Annie Sloan Satin Paint “Cotswold Green” το όμορφο πράσινο του φασκόμηλου εμπνευσμένο από το εξωτερικής βαφής χρώμα της γραφικής αγροτικής περιοχής του Ηνωμένου Βασιλείου Cotswold. Λειτουργεί τέλεια ως ευέλικτο, κολακευτικό, πράσινο με οργανικά υλικά όπως πέτρα, σχιστόλιθο και ψάθα.

750ml

Pemberley Blue Satin Paint

 Annie Sloan Satin Paint “Pemberley Blue” ένα εκλεπτυσμένο, κομψό παστέλ μπλε, εμπνευσμένο από το μπλε του κελύφους αυγών παπιας. Χρησιμοποιείται αρκετά συχνά σε αρχοντικά. Το μπλε αυτό μεγιστοποιεί τον χώρο εξαιτίας των υπολειπόμενων ιδιοτήτων του, επίσης είναι μια γενναιόδωρη βοήθεια πράσινης και λευκής χρωστικής που ζεσταίνει και μαλακώνει το μπλε.

750ml

Knightsbridge Green Satin Paint

 Annie Sloan Satin Paint ‘Knightsbridge Green” ένα δυνατό και πλούσια χρωματισμένο πράσινο του δάσους. Το καταπράσινο αυτό είναι εν μέρει εμπνευσμένο από τα χρώματα των βοτανικών προϊόντων και από την βικτοριανή κομψότητα  ανδρικών λεσχών στις αρχές του αιώνα.

750ml

Pointe Silk

Satin Paint

Annie Sloan Satin Paint Pointe Silk ενα απαλό, μαλακο ροζ σε δροσερό τόνο. εμπνεύστηκε από τον όμορφο χρωματικό τόνο παπουτσιών μπαλέτου. Η ελαφριά γυαλάδα του Satin Paint ταιριάζει τέλεια σε αυτό το απαλό ροζ.

750ml

Carnaby Yellow

Satin Paint

  Annie Sloan Satin Paint “Carnaby Yellow”  ένα πλούσιο χρωματισμένο κίτρινο μουσταρδί  εμπνευσμένο από το βάθος της κίτρινης ώχρας , των μπαχαρικών και του σαφραν . Όνομα που παραπέμπει στο Swinging Sixties cool αυτής της γήινης ηλιοφάνειας. Εξαιρετικό για έπιπλα και για ντουλάπια κουζίνας .
750ml